H απάντηση για υγιή επιδερμίδα βρίσκεται στη ρετινόλη. Δεν είναι μόνο ένα μοναδικό συστατικό στην αντιγήρανση της επιδερμίδας, αλλά και η αγαπημένη επιλογή των δερματολόγων χάρη στην αποτελεσματικότητά της.

Γι’ αυτό το λόγο η L’Oréal Paris αισθάνεται υπερήφανη που παρουσιάζει μια νέας γενιάς ρετινόλη, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Τα ρετινοειδή είναι τα πιο δραστικά μόρια στη δερματολογία, χάρη στην ξεχωριστή ικανότητά τους να κινητοποιούν την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η ρετινόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Α προσφέρει εμφανή αναγέννηση στην όψη και ποιότητα της επιδερμίδας, ενώ ειδικεύεται στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.

Ωστόσο, ενώ είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά, η ρετινόλη είναι επίσης εξαιρετικά ασταθής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκληθεί έως και 40% απώλεια της αποτελεσματικότητάς της πριν καν ανοιχθεί για χρήση.

Σχετικά με την παρασκευή της, η ρετινόλη απαιτεί υψηλά επίπεδα εξειδίκευσης και αυτή η γνώση συναντάται στην ομάδα των επιστημονικών εργαστηρίων της L’Oréal Paris.

Το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, 22 χρόνια μετά την κυκλοφορία της 1ης Νανοκάψουλας ρετινόλης  από τη L’Oréal, αποτελεί μια νέα καινοτομία «καθαρής» ρετινόλης σε μορφή serum.  Χάρη σε αυτό το serum, προσφέρεται 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, στην ιδανική δοσολογία. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα και με αυτό τον τρόπο το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, επιτρέπει την συχνή χρήση της.

Η βέλτιστη παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και η μοναδική σύνθεσή του που βασίζεται στη χρήση σταθεροποιητικών παραγόντων, εγγυόνται την αποφυγή της αποσταθεροποίησης της ρετινόλης. Έτσι επιτυγχάνεται μια συμπυκνωμένη ποσότητα καθαρής ρετινόλης σε κάθε χρήση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Το αποτέλεσμα είναι η ισχυρή αντιρυτιδική της δράσης, ακόμα και στις βαθύτερες ρυτίδες, σε όλες τις ζώνες του προσώπου, κάτι που αποδεικνύεται από ανεξάρτητη κλινική μελέτη που διεξήχθη υπό την επίβλεψη δερματολόγου.

L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

Το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί είναι εμπλουτισμένο με την πιο ισχυρή μορφή ρετινόλης, αλλά και γιατί έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην επιδερμίδα 3 φορές πιο καθαρή ρετινόλη, σε σύγκριση με προϊόντα ρετινόλης παλαιότερων γενιών της ίδιας συγκέντρωσης. Επιπλέον, το συγκεκριμένο προϊόν ξεχωρίζει καθώς έχει επίσημη αναγνώριση από μια διεθνή επιτροπή δερματολόγων. Με γνώμονα την αμερόληπτη επιστημονική αυστηρότητα, η διεθνής επιτροπή δερματολόγων επικύρωσε το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, βάσει εκτενών ελέγχων των συστατικών του. Τέθηκαν υπό έλεγχο η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η ανοχή της ρετινόλης, σε συνδυασμό με διεξοδικές δοκιμές των πρωτοκόλλων και των αποτελεσμάτων του τελικού προϊόντος.

Με μια φόρμουλα καθαρής διείσδυσης χωρίς σιλικόνη και oil-free, το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει την τέλεια ισορροπία της υπερ-συμπυκνωμένης καθαρής ρετινόλης (0,2% σε σχέση με την μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία από το E.U.C. του 0,3%) μαζί με τα φυσικής προέλευσης συστατικά. Το ενεργό υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και τα ελαφρά έλαια μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης της οποιασδήποτε παρενέργειας ή ερεθισμού στην επιδερμίδα που μπορεί να σχετίζεται με την χρήση ρετινόλης, όπως για παράδειγμα πιθανή ξηρότητα, και προσφέρουν στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική άνεση.