Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Τόμας Μπαχ, ξεκίνησε τη διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα με προληπτικό μοριακό έλεγχο COVID-19 στην Ευρωκλινική Αθηνών, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Ο κύριος Μπαχ προσήλθε στην Ευρωκλινική Αθηνών, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρο Καπράλο και υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο COVID-19, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, παρουσία του εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ευρωκλινικής.

Στόχος της επίσκεψης του κυρίου Μπαχ στην Ελλάδα, ήταν να τιμήσει τη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας εγκαινίασε την ψηφιακή έκθεση με όλους τους σύγχρονους Ολυμπιονίκες στο κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και παρέστη στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του ανανεωμένου φωτισμού του Παναθηναϊκού Σταδίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ και Πρόεδρος του ΔΣ της Ευρωκλινικής Αθηνών, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι, που το πρώτο ταξίδι του κυρίου Μπαχ μετά την επανεκλογή του στην Προεδρία της ΔΟΕ, πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας και που επέλεξε την Ευρωκλινική για τον προληπτικό του έλεγχο για COVID-19».

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2013 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με ISO 9001:2015.