Με ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα εισόδου και διαχείρισης προτεραιότητας στους εξεταζόμενούς της, εξοπλίζονται τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα, ακολουθώντας τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και θέτοντας νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση. Οι εισερχόμενοι σε κάθε κέντρο, χωρίς καμία επαφή, θερμομετρούνται, διαπιστώνεται αν φορούν μάσκα και λαμβάνουν αυτόματα σειρά προτεραιότητας με την παροχή εισιτηρίου.

Η νέα λύση σχεδιάστηκε από την cubitech systems και χρησιμοποιεί συνδυασμό σύγχρονων τεχνολογιών, ώστε καμία ενέργεια του επισκέπτη των διαγνωστικών κέντρων Affidea να μην απαιτεί επαφή με την υποδομή. Η ανταπόκριση είναι ταχύτατη και το σύστημα παρέχει άμεση ενημέρωση για το πότε και από ποιόν συνεργάτη της Affidea θα εξυπηρετηθεί ο εξεταζόμενος, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Πιο συγκεκριμένα, στην είσοδο του κάθε κέντρου έχει τοποθετηθεί ένας ειδικός σταθμός. Οι εξεταζόμενοι πλησιάζουν την οθόνη του σταθμού, όπου αυτόματα θερμομετρούνται και διαπιστώνεται αν φορούν την μάσκα τους. Στη συνέχεια, φέρνοντας το χέρι τους κοντά σε ειδικό κουμπί, εκδίδουν το εισιτήριο που περιλαμβάνει αύξοντα αριθμό και χρόνο αναμονής. Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν οπουδήποτε θέλουν, χωρίς τον κίνδυνο να χάσουν την σειρά τους ή να έρθουν σε κοντινή επαφή με άλλα άτομα. Οι πληροφορίες παρέχονται συνεχώς με πολλαπλούς τρόπους, οπτικά από οθόνη και ηχητικά με αυτόματη ομιλία στα ελληνικά. Σε περίπτωση που κάποιος εξεταζόμενος παρουσιάσει κατά την είσοδό του υψηλό πυρετό ή δεν φοράει μάσκα, το σύστημα ενημερώνει αυτόματα τους αρμοδίους του κέντρου για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο εξεταζόμενους και εργαζόμενους του κέντρου.