Η κλινική ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ/The Athens Clinic με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός υψηλών προδιαγραφών  κέντρου μαστού, με σκοπό να παρέξει στη σύγχρονη γυναίκα, όλο το φάσμα των ιατρικών  υπηρεσιών που αφορούν την Πρόληψη, Διάγνωση, Παρακολούθηση και Θεραπεία του μαστού της.

Όραμα του κέντρου είναι -με υπευθυνότητα, ευαισθησία και ιατρική συνέπεια- να αφυπνίσει και να «αγκαλιάσει» την κάθε γυναίκα ξεχωριστά, σε όλη την πορεία της ζωής της, εντάσσοντάς την σε εξατομικευμένο πρόγραμμα παρακολούθησης και καθοδήγησης, για τη σωστή πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού της. Όραμα, που πραγματώνεται στις υπερσύγχρονες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΛΕΥΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ/The Athens Clinic, και που στηρίζεται καθημερινά από το αφοσιωμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του.

Η λειτουργία του κέντρου μαστού βασίζεται στη φιλοσοφία: ONE STOP BREAST CLINIC. «Μία επίσκεψη. Μία κλινική. Μία ομάδα».

Με απόλυτο σεβασμό στην απαιτητική καθημερινότητα όλων των γυναικών, αλλά και επιδιώκοντας  να μειώσει την αγωνία της αναμονής, το κέντρο μαστού αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των απαραίτητων ιατρικών ραντεβού και ιατρικών πράξεων σε μία μόνο επίσκεψη. Το κέντρο μαστού αποτελεί μία άρτια ιατρική μονάδα τόσο επιστημονικά, όσο και από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού, βασισμένο σε διεθνή πρότυπα μεγάλων ερευνητικών νοσοκομείων:

  • Απαρτίζεται από μία υψηλού κύρους και επιστημονικής κατάρτισης εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, η οποία καλύπτει όλες τις απαιτούμενες ειδικότητες για τις παθήσεις του μαστού: εξειδικευμένο Χειρουργό μαστού, εξειδικευμένο Ακτινοδιαγνώστη μαστού, Παθολόγο Ογκολόγο, Παθολογοανατόμο, Μοριακό Βιολόγο-Γενετιστή, Πλαστικό Χειρουργό, Τεχνολόγο Μαστού, Παθολόγο- Λοιμωξιολόγο, Ψυχολόγο υγείας και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Είναι εξοπλισμένο από τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μέσα, για τη διεξαγωγή όλου του εύρους των εξετάσεων, όπως Ψηφιακή Μαστογραφία (με ελάχιστη ακτινοβολία και υψηλής ευκρίνειας εικόνα), Μαγνητική Μαστογραφία (σε 3 Tesla Mαγνητικό Τομογράφο ανοικτού τύπου), Υπέρηχους, Βιοψία, και Γενετικό έλεγχο.