Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιμόρφωση των μελών του. Η αναζήτηση γνώσης και η απρόσκοπτη προσφορά της, αποτελεί βασικό μέλημα του ομίλου, για την ενδυνάμωση του επαγγελματία φαρμακοποιού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του. Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος έχει ήδη πραγματοποιήσει 6 webinars από την αρχή του έτους σε συνεργασία με τις εταιρείες Intermed, Bioderma, Uni-Pharma, Pharma Center και Frezyderm. Η τελευταία εκπαιδευτική ημερίδα, που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/04/2021 με θέμα “Ο εμβολιασμός COVID και η τοποθέτηση του στο οικοσύστημα της υγείας”, κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών προσκεκλημένων και απέσπασε θετικά σχόλια.

Οι εισηγητές, Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥΥ και Ιωάννα Τσιλιγιάννη, Επίκουρη Καθηγήτρια Κοινωνικής Ιατρικής Π. Κρήτης, κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων με τις αξιόλογες και χρήσιμες παρουσιάσεις τους. Όλα τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα για το σύνολο των μελών του ομίλου και τους βοηθούς τους και η παρακολούθησή τους μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή -PC, laptop, tablet, smartphone. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης, on demand, όλων των webinars που έχουν διεξαχθεί, μέσω της πλατφόρμας της Ακαδημίας Green Pharmacy.

Η ποικιλία της θεματολογίας και το οπτικοακουστικό υλικό που φιλοξενούνται στο εξειδικευμένο αυτό ψηφιακό εργαλείο παρέχουν τη δυνατότητα στον επαγγελματία φαρμακοποιό να έχει την προσωπική του βιβλιοθήκη γνώσης. Η “Ακαδημία Green Pharmacy” αποτελεί ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης, ένα σημαντικό σύμβουλο καλών πρακτικών και ένα αξιόπιστο βοηθό ενημέρωσης προς το κοινό, σε ζητήματα στα οποία ο επαγγελματίας φαρμακοποιός καθημερινά καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ www.prosyfape.gr/akadimia-green-pharmacy