Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021  ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου  διοργανώνοντας τον 1ο του  Ποδηλατικό  Γύρο. Τόσο  στην  Ελλάδα  όσο  και  στο  εξωτερικό  ασθενείς, φροντιστές,  φίλοι  και  συνοδοιπόροι φόρεσαν  το  μπλουζάκι και  το

καπελάκι της εκδήλωσης και βγήκαν να γιορτάσουν δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί, ότι είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα κατά της νόσου. Το ΚΕΦΙ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν τονίζοντας ότι η ανταπόκριση  όλων ήταν πραγματικά συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο ιδιαίτερος αυτός εορτασμός ολοκληρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με την φωταγώγηση του συντριβανιού της Ομόνοιας στο χρώμα της διοργάνωσης,  όπου όλοι μαζί επιζώντες του καρκίνου, ασθενείς και φίλοι του Συλλόγου κρατούσαν πολύχρωμα μπαλόνια στη μνήμη όσων «έφυγαν»

νικημένοι από τη νόσο. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και  η  Αντιδήμαρχος  Αθηναίων  για την  Κοινωνία  των  Πολιτών,  Κατερίνα Γκαγκάκη.