Μετρώντας πάνω από 150 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και με γνώμονα την επιστήμη γύρω από τη βρεφική διατροφή, η Nestlé παρουσιάζει τα NANCARE, την πρώτη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά.

Κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του κάθε παιδί, είτε θηλάζει είτε τρέφεται με βρεφικό γάλα, βιώνει πολλές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς, αλλά και στιγμές που χρειάζονται λίγη επιπλέον φροντίδα και διατροφική υποστήριξη. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας για την ισορροπία στο πεπτικό τους σύστημα, λόγω λήψης κάποιας αντιβίωσης ή όταν απλά χρειάζονται βιταμίνη D για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® DHA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D&E περιέχει DHA, βιταμίνη D3 και βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA EQUILIBRIUM περιέχει γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (GOS) και φρούκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS). Συνίσταται σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας που εμφανίζουν συχνά βρέφη και παιδιά.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA PRO περιέχει καλλιέργειες L.Rhamnosus και συμβάλλει στην ισορροπία του πεπτικού συστήματος κατά τη χρήση αντιβίωσης. Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA SUPPORT με L.Rhamnosus συμβάλλει στην ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος, ενώ οι ολιγοσακχαρίτες 2’FL & LNnt που περιέχει, βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.