Η GE Healthcare διασχίζει όλη την Ευρώπη σε μια μοναδική περιοδεία και επισκέπτεται 16 χώρες σε 29 εβδομάδες παρουσιάζοντας τις τελευταίες καινοτομίες της στην ιατρική απεικόνιση.

Το πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει τεχνολογίες και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου, παρέχοντας ταυτόχρονα ταχεία διάγνωση σε ασθενείς που την έχουν ανάγκη. Πάντα σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα ασφάλειας και προστασίας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή έναντι του COVID, η εκπαιδευτική ομάδα της GE Healthcare θα καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε μια ασφαλή και εξατομικευμένη περιήγηση σε τεχνολογίες και λύσεις που αφορούν την Υγεία των Γυναικών, την Οστική και Μεταβολική Υγεία, την Ακτινογραφία και την Ογκολογία. Οι λύσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν στη γρήγορη αλλά και βέλτιστη διάγνωση, παρέχοντας εξαιρετική φροντίδα με αυτοπεποίθηση.

Αυτό το ιδιαίτερο Roadshow το οποίο προσφέρει μια περιήγηση στις τελευταίες τεχνολογίες που υποστηρίζουν την ιατρική απεικόνιση, θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 και 6 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη και στις 8 και 9 Ιουλίου στην Αθήνα. Το φορτηγό και η ομάδα της GE Healthcare περιμένουν ακτινολόγους, ογκολόγους, και άλλους επαγγελματίες, όπως και φοιτητές του κλάδου να γνωρίσουν τις νέες καινοτόμες λύσεις της ιατρικής απεικόνισης. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες διαγνωστικές λύσεις στις γυναίκες και να αναδιαμορφώσουμε τις εμπειρίες τους», δήλωσε η Laura Hernandez, Γενική Διευθύντρια της GE Healthcare για την Υγεία των Γυναικών και X-Ray, EMEA.