Χωρίς Διοικητή παραμένει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών εν μέσω πανδημίας. Σημειώνεται ότι η κάλυψη της θέσης του διοικητή δεν είναι πρόσφατη υπόθεση, αλλά εκκρεμεί από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η έλλειψη φυσικής ηγεσίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, δημιουργεί σωρεία καθημερινών προβλημάτων στο προσωπικό και στους πολίτες. Για την ιστορία, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών παραμένει χωρίς διοικητή, μετά την αποχώρηση της πρώην διοικήτριας Παναγούλας Μαμμή και την ακόλουθη αποχώρηση του Χαράλαμπου Γώγου, ο οποίος εκτελούσε προσωρινά χρέη διοικητικού διευθυντή, για το Νοσοκομείο «Metropolitan” της Αθήνας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 μια σειρά ζητημάτων -ανάμεσα στα οποία και μεγάλες υποθέσεις προμηθειών και έργων που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και αφορούν στο Νοσοκομείο- παραμένουν χωρίς λύση αφού δεν μπορούν να ληφθούν μόνο από το διοικητικό συμβούλιο χωρίς να προεδρεύει κάποιος σε αυτό. Ο Διοικητικός Διευθυντής Βασίλης Δημόπουλος επίσης δεν έχει βάσει  νόμου τη δυνατότητα να προχωρήσει σε διοικητικές πρωτοβουλίες, αφού δεν έχει τοποθετηθεί μετά από κρίσεις στην συγκεκριμένη θέση.

Το νοσοκομείο λοιπόν παραμένει ακέφαλο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος της μη κάλυψης της θέσης είναι η διαμάχη κυβερνητικών βουλευτών και τοπαρχών Αχαΐας-Ηλείας-Αιτωλοακαρνανίας για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του διοικητή. Για το θέμα αυτό έχει κατατεθεί και ερώτηση στη Βουλή.