Η Lavipharm ενίσχυσε την προσπάθεια των Finish Liners, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά με δύο ομάδες και τρία αγωνιστικά αμαξίδια στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Μέλη του MDA Ελλάς και εργαζόμενοι της Lavipharm έτρεξαν με την μπλούζα των Finish Liners μετά από μια συγκινητική εκκίνηση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές παθήσεις.

Οι Finish Liners είναι ένα δρομικό κίνημα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε με αφορμή το συν-αθλητικό ντοκιμαντέρ FINISH LINE της Ελιάνας Αμπραβανέλ. Το 2016 για πρώτη φορά, 2 Μέλη του MDA Ελλάς διένυσαν την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι Finish Liners συμμετέχουν σε πλήθος δρομικών οργανώσεων διαδίδοντας το μήνυμα «σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί!».

Η Lavipharm στήριξε χορηγικά τον Ημιμαραθώνιο των 21χλμ και το MDA Ελλάς δίνοντας το παρών και στη διαδρομή των 5χλμ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα των 21χλμ οι Finish Liners συνόδευσαν την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Μέλος του MDA, που έκανε περήφανη τη χώρα με την πρόσφατη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο στο άθλημα της κολύμβησης. Αντίστοιχα, στην ομάδα του δρομικού αγώνα των 5χλμ συνόδευσαν τον Ανδρέα Χότζα, έμπειρο δρομέα και Μαραθωνοδρόμο.