Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα θα ανοίξει την τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2021, που διοργανώνονται σήμερα στις 19.30 στο Κελλάρι Παπαχρήστου στην Παιανία. Η κ. Γκάγκα θα απονείμει τα φετινά τιμητικά βραβεία που φέτος έχουν θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε τρία καίρια μέτωπα: Την Πρωτοβάθμια Φροντίδα, με το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού, τη Δευτεροβάθμια Φροντίδα, με τη διαχείριση της πανδημίας για τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες και τα 130 νοσοκομεία της χώρας και την επιστημονική τεκμηρίωση για την πανδημία Covid-19.

Στην σημερινή τελετή αναδεικνύονται επιβραβεύονται με τα Healthcare Business Awards, η κοινή μάχη απέναντι στην πανδημία Covid-19, αλλά και η επιχειρηματική αριστεία, η καινοτομία, οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας. Όλοι οι παραπάνω έδειξαν ότι αντέχουν στις προκλήσεις και συνεχίζουν να αναπτύσσονται, να δίνουν θέσεις εργασίας, να εξάγουν, να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, στη σημερινή τελετή επιβραβεύονται οι προσπάθειες συλλόγων ασθενών, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, επιστημονικών συλλόγων, που δίνουν τον δικό τους αγώνα για τα δικαιώματα των ασθενών, αλλά και για ένα καλύτερο, δικαιότερο και αποδοτικότερο σύστημα υγείας.
Τα βραβεία Healthcare Business Awards αποτελούν μια γιορτή του κλάδου, ένα θερμό χειροκρότημα σε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που υπηρετούν την Υγεία στη χώρα μας.