Η αντάμωση του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ με τα φαρμακεία του, μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας, αποδείχθηκε ότι ήταν παραπάνω από μια ισχυρή επιθυμία. Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο όμιλος και το δίκτυό του, Green Pharmacy, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/09/2021 στο Divani Apollon Palace Hotel, με δυνατότητα παρακολούθησης και διαδικτυακά.

Το πολύ ενδιαφέρον θέμα της εκδήλωσης “Το αγοραστικό ταξίδι του πελάτη στο φαρμακείο: Συνδυάζοντας ψηφιακή εμπειρία και φυσικό χώρο!” κέντρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή το ενδιαφέρον όλων και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των καταξιωμένων εισηγητών κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, μέχρι το τέλος.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Μίλτου Αγιούμπ, Αντιπροέδρου του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και κατόπιν τη σκυτάλη πήραν ο Αλέξανδρος Κόσσιβας, Digital Marketing Director στη Sleed, η Αντωνία Σκαράκη, CEO & Creative Director στην A.S. Strategy & τέλος η Χρύσα Μαρτίνου, Product Manager στη Bayer Hellas. Ο κ. Κόσσιβας αναφέρθηκε στον ψηφιακό κόσμο και ειδικότερα στην ψηφιακή παρουσία και προβολή του φαρμακείου ως φυσικό σημείο, επικαλούμενος και στο case study του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, διανεμήθηκε στους
παρευρισκόμενους ένας οδηγός ψηφιακής παρουσίασης και παρουσίας του δικτύου Green Pharmacy.

Συνεχίζοντας η κα Σκαράκη μίλησε για τις τάσεις της εποχής μας, προκειμένου να κατανοήσουμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το φαρμακείο του μέλλοντος, μια ομαδική δουλειά ένα ακόμη case study του Ομίλου και των συνεργατών του, που οραματίστηκαν, μέσα στην καταχνιά της Πανδημίας.

Η τελευταία εισηγήτρια, κα Μαρτίνου, παρουσίασε τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος Bepanthol Derma, η οποία μάλιστα ξεκίνησε να λανσάρεται από τα φαρμακεία του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.
Η εκδήλωση έκλεισε με ελεύθερη συζήτηση, με ερωτήσεις και απαντήσεις μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Περισσότερα για την εκδήλωση καθώς και φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, www.prosyfape.gr