Με τρία χρυσά βραβεία διακρίθηκε η ΗΔΙΚΑ και οι συνεργάτες της, στη 10η  χρονιά των BITE Awards 2021 για την επιβράβευση της τεχνολογικής καινοτομίας.

Συγκεκριμένα η ΗΔΙΚΑ διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Οργανισμοί Δημόσιου τομέα, για το έργο «Ψηφιακός μετασχηματισμός της διαδικασίας Εισοδηματικής Ενίσχυσης Οικογενειών Ορεινών/Μειονεκτικών Περιοχών για τον ΟΠΕΚΑ» με συνεργάτη την εταιρεία Threenitas, καθώς και Χρυσό Βραβείο στις κατηγορίες Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας και Ψηφιακής Υγείας, για το έργο της «Άυλης συνταγογράφησης», με συνεργάτες τις εταιρείες ΟΤΕ Group και BYTE.

Η Νίκη Τσούμα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ, δήλωσε σχετικά, «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η τριπλή βράβευση της ΗΔΙΚΑ και των εφαρμογών της, κυρίως διότι αποδεικνύεται στην πράξη πως τα θέματα της ψηφιακής μεταρρύθμισης της χώρας προχωρούν και μάλιστα γρήγορα. Συγκεκριμένα για τα έργα που διακρίθηκαν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναδόχους και συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασίας μας στην υλοποίηση των έργων, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους λόγω της πανδημίας και των lock down. Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή, το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων για την ψηφιακή υγεία πάντα με κοινωνικό πρόσημο».