Η πρωτοποριακή και αναγνωρισμένη επιμορφωτική δράση Digital4Pharma, η οποία συμβάλλει στη ανάδειξη επιτυχημένων πρακτικών, την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και στη δημιουργία κουλτούρας καινοτομίας εκατοντάδων στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, μετασχηματίστηκε ψηφιακά προσαρμοσμένη στο ποιος, πότε και πως της εποχής.

Μέσω αποκλειστικά εταιρικής συνδρομής, 530 εγγεγραμμένα στελέχη από 23 εταιρείες του χώρου του φαρμάκου, δημιούργησαν την εκπαιδευτική κοινότητα #Digital4Pharma για το 2021, η οποία φιλοξενείται ψηφιακά σε ειδικά διαμορφωμένο 3D εικονικό περιβάλλον υποδοχής, διάδρασης και παρακολούθησης. Η φετινή θεματολογία αποτελείται από 3 επιμορφωτικές ενότητες που αναπτύχθηκαν live & online στις 9, 16 Ιουλίου και 8 Οκτωβρίου 2021. Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες, για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία στις live παρουσιάσεις, να πάρουν τον λόγο σε πραγματικό χρόνο ή/και να γίνουν μέρος του panel.

Η εμπειρία παρακολούθησης ενισχύθηκε από την δυνατότητα οn demand παρακολούθησης των ενοτήτων και αποστολής ερωτήσεων (μέχρι και το τέλος του έτους), με 1 στα 3 μέλη της κοινότητας Digital4Pharma να την έχουν ήδη αξιοποιήσει. Με βάση τα online polls στο τέλος κάθε ζωντανής παρουσίασης, το περιεχόμενο αξιολογήθηκε συνολικά με (9 στα 10), διατηρώντας σταθερά την υψηλή ποιότητα και ενισχύοντας περαιτέρω το ενδιαφέρον και εύρος της κοινότητας. Η εκπαιδευτική δράση Digital4Pharma  διοργανώνεται από την GET2WORK, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Digital4Pharma, τη δυνατότητα εγγραφής στην ψηφιακή πλατφόρμα και την on demand παρακολούθηση των εκπαιδευτικών ενοτήτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μέσω email [email protected], ή τηλεφωνικά στο 216 8003974.