Η «FairLife L.C.C. – Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα», ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας, όλο τον Νοέμβριο, μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα θα βρίσκεται #en_drasi στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και το ευρύτερο κοινό ότι η πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα με συγκεκριμένες εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση σώσει ζωές.

Η FairLife καλεί όλους να συμμετάσχουν στη δράση της «Η ζωή να κόβει την ανάσα!», ενώνοντας διαδικτυακά τις δυνάμεις και τις φωνές τους για καλό σκοπό! Για συμμετοχές από 5 € ακολουθήστε το παρακάτω Link https://fairlifelcc.com/i-zoi-na-kovei-tin-anasa/ και λάβετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι της FairLife. Φορέστε το μπλουζάκι «Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ», επιλέξτε τον προορισμό και τη δραστηριότητά σας. Βγάλτε την φωτογραφία σας, ανεβάστε το υλικό στα social media με το hashtag #en_drasi και γίνετε ένα με εμάς κάνοντας tag τη @fairlifelcc.

Παράλληλα, με μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων με τον τίτλο Ασκληπιεία #en_drasi η FairLife εγκαινιάζει έναν θεσμό που επιχειρεί να συνδέσει σημαντικά μνημεία της «πολιτιστικής κληρονομιάς της υγείας» που αφορούν στην ιατρική, όπως τα Ασκληπιεία, με τη φυσική άσκηση. Η αφετηρία των δράσεων είναι τα Τρίκαλα, η αρχαία Τρίκκη, γενέτειρα του Ασκληπιού στις 6 και 7 Νοεμβρίου. Επιπλέον, ο Δήμος Τρικκαίων έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για τον καρκίνο του πνεύμονα, επιδεικνύοντας επιτυχημένα την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και λαμβάνοντας δικαιωματικά τιμητικές διακρίσεις και τον τίτλο του πρώτου smokefree δήμου της χώρας.