Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών – ΠΣΦ ΝΠΔΔ, μετά την ανακήρυξη των εκλεγμένων μελών από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, από τις εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του ΠΣΦ.
Το νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Πέτρος Λυμπερίδης, Γενικός Γραμματέας: Σπυρίδων Ρουμελιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κούτρας, Β’ Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Μπουρνουσούζης, Γενικός Ταμίας: Παπατσιμπας Βασίλειος, Οργανωτικός Γραμματέας: Μποσινάς Γεώργιος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Μπουρνουσούζης Ελευθέριος, Υπεύθυνος Εκδόσεων: Χάλαρη Ευθυμία. Μέλη: Καλλίστρατος Ηλίας, Καραβίδας Ανδρέας, Μαρμαράς Ιωάννης, Σταθόπουλος Σταύρος, Σταμούλης Δημήτριος, Χαρωνίτης Επαμεινώνδας.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΣΦ κ. Πέτρος Λυμπερίδης δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Π.Σ.Φ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά στην παράταξή μας, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει τη διοίκηση του ΠΣΦ έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία, κάτι που σημαίνει ότι οι φυσικοθεραπευτές αναγνωρίζουν το έργο μας.

Παράλληλα θέλω να τονίσω ότι οι προκλήσεις των καιρών είναι τεράστιες και ο Π.Σ.Φ. είναι σε άμεση εγρήγορση, με αποφασιστικότητα και διεκδικητικότητα. Ήδη έχουμε καλέσει τις νέες διοικήσεις των 28 περιφερειακών τμημάτων από όλη την Ελλάδα σε σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7 Νοεμβρίου. Θυμίζω το μεγάλο επίκαιρο θέμα του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή το αίτημα της εξάλειψης του claw-back που διεκδικούμε όλοι οι πάροχοι, αναμένοντας τις προτάσεις του Υπουργού Υγείας στα τέλη του μήνα».