Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη που καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου, η Affidea, προσφέρει για όλο τον μήνα Νοέμβριο την δυνατότητα ελέγχου των επιπέδων σακχάρου σε προνομιακή τιμή σε όλα τα διαγνωστικά της κέντρα, πανελλαδικά, χωρίς ραντεβού.

Tα επίπεδα σακχάρου του οργανισμού ελέγχονται εργαστηριακά μέσα από εξετάσεις όπως η μέτρηση του Σακχάρου ορού αίματος και ο προσδιορισμός της Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης που αποτυπώνει τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος που παρουσίαζε ο οργανισμός τους τρεις προηγούμενους μήνες.

Επιπλέον, προσφέρεται αξιολόγηση των αποτελεσμάτων στα Πολυϊατρεία του Ομίλου Affidea σε Αθήνα, Κηφισιά και Περιστέρι, κατόπιν ραντεβού. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με πρωινή αιμοληψία μετά από 8ωρη νηστεία. Στην περίπτωση που έχει ήδη διαγνωστεί διαβήτης, ο ασθενής πρέπει σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό να παρακολουθεί συστηματικά τον οργανισμό του για την πρόληψη πιθανών επιπλοκών της νόσου.