Η GE Healthcare συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, που έλαβε χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2021. Μεταξύ των ομιλητών βρέθηκαν τέσσερις διακεκριμένοι επιστήμονες, οι οποίοι αξιοποιούν τον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό της GE Healthcare για τη διενέργεια καρδιολογικών εξετάσεων και μετρήσεων.

«Η δυνατότητα μίξης της αξονικής αγγειογραφίας με τη διεγχειρητική αγγειογραφία (fusion) μειώνει δραματικά την έκθεση στην ακτινοβολία και το σκιαγραφικό, ενώ η διενέργεια αξονικής αγγειογραφίας μέσα στο υβριδικό χειρουργείο αμέσως μετά το πέρας της επέμβασης εγγυάται την επιτυχία και την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος,» δήλωσε ο Δρ Θεοδόσιος Μπίσδας, Αγγειοχειρουργός, Διευθυντής Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο Δρ Στέφανος Καραγιάννης, Διευθυντής Τμήματος Ηχοκαρδιολογίας, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δήλωσε: «Το 4D σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη αυξάνει την αξιοπιστία και διευκολύνει τόσο τη διαγνωστική προσέγγιση όσο και τις θεραπευτικές πράξεις».

«Τα μηχανήματα νέας γενιάς με την χρήση της ελαστογραφίας, την B-Flow τεχνική, το Radiant flow, καθώς και τη χρήση των μέσων σκιαγραφικής αντίθεσης (μικροφυσαλίδες) προσφέρουν νέες διαγνωστικές παραμέτρους και δυνατότητες στην αξιόπιστη προσέγγιση και διάγνωση» ανέφερε ο Δρ Νικόλαος Λιάσης, Αντιπρόεδρος – Επιστημονικός Διευθυντής της Affidea Psychiko, Μέλος του Γνωμοδοτικού Επιστημονικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

Ο Δρ Γρηγόριος Χατζαντώνης, ειδικός καρδιολόγος, δήλωσε: «Με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου GE SIGNA Architect 3.0T, ο οποίος διαθέτει το μεγαλύτερο άνοιγμα και το ελαφρύτερο πηνίο θώρακα, η μαγνητική τομογραφία καρδιάς μπορεί να πραγματοποιηθεί με άνεση ακόμη και στους κλειστοφοβικούς μου ασθενείς».