Η παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού (01-07 Νοεμβρίου) επαναφέρει δυναμικά την αναγκαιότητα για την ενίσχυση του μητρικού θηλασμού, ο οποίος αποτελεί την ιδανική τροφή και το μοναδικό φυσικό τρόπο σίτισης για τα βρέφη με αμέτρητες ευεργετικές επιδράσεις. Κατά την περίοδο της γαλουχίας οι διαιτητικές ανάγκες της μητέρας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, η κάλυψή τους δε μόνο μέσω της διατροφής είναι πρακτικά αδύνατη. Για το λόγο αυτό είναι αναγκαίο να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στην ποιότητα της διατροφής αλλά και στην καθημερινή λήψη πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής, καθ’ όλη τη διάρκεια του θηλασμού.

Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα εξειδικευμένα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα, όπως το Iofolen Lactancia (συμπλήρωμα διατροφής για την περίοδο του θηλασμού), μπορούν να διασφαλίσουν την παραγωγή μητρικού γάλακτος υψηλής ποιότητας και να ανταποκριθούν στις αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις της μητέρας.

Το Iofolen Lactancia είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την μητέρα κατά το θηλασμό, αφού καλύπτει ακριβώς εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η μητέρα και το βρέφος, στις κατάλληλες ποσότητες, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες.

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, συμβάλει στην ανάπτυξη των οφθαλμών, του εγκεφάλου και των νοητικών λειτουργιών, ενισχύει το ανοσοποιητικό της μητέρας και του μωρού της μέσω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που περιέχει (βιτ. C και E) και διατηρεί την υγεία των οστών και των δοντιών. Επιπλέον, τα Ω3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο Iofolen Lactancia, μειώνουν τη συχνότητα της επιλόχειας κατάθλιψης.