Χθες το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή περιέγραψε την εφημερία του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ως πολύ δύσκολη «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου», κατά τη διάρκεια της οποίας τα επείγοντα COVID και NON COVID περιστατικά ήταν τόσα πολλά, που χρειάστηκαν δανεικά ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ωστόσο, η διοίκηση του νοσοκομείου με δημόσια ανακοίνωσή της αμφισβήτησε τα λεγόμενά της τονίζοντας τα εξής : «Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021). Στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. “ΣΩΤΗΡΙΑ” ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

«Όποιος θέλει να δει τι γίνεται να έρθει στο νοσοκομείο και ύστερα να γράφει ανακοινώσεις», ήταν η απάντηση της Ματίνας Παγώνη, σε εκπομπή του Mega. «Η προηγούμενη εφημερία της παθολογικής κλινικής που εφημερεύαμε είχαμε 52 εισαγωγές, τώρα είχαμε σύνολο 71. Είδαμε 213 άτομα. Αυτά τα νούμερα είναι αυτά που αποδεικνύουν τι έγινε χθες το βράδυ», τόνισε.