Η Novartis Hellas, συνεχίζει και φέτος τον πέμπτο κύκλο της εκστρατείας «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» για την υποστήριξη γυναικών που νοσούν ή έχουν νοσήσει με καρκίνο του μαστού, με κύριο όχημα την μουσική και με μια σύμπραξη-έκπληξη: Το φωνητικό σύνολο «Chόrεs», ένα αμιγώς γυναικείο φυτώριο καλλιτεχνών, ηλικίας 13-55 ετών που ιδρύθηκε το 2017 από τη Μαρίνα Σάττι και αναβιώνει παραδοσιακά τραγούδια με το δικό τους μοναδικό τρόπο, δημιουργούν το δικό τους μήνυμα αλληλοϋποστήριξης και γυναικείας ενδυνάμωσης. Με αφετηρία το πολυφωνικό τραγούδι, οι «Chόrεs», σε μια ταινία 60 δευτερολέπτων πειραματίζονται εκφραστικά & δημιουργούν ένα πολυεπίπεδο καλλιτεχνικό δρώμενο με θεατρικά και κινησιολογικά στοιχεία.

Ενώνουν τις φωνές τους και με άλλες γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν είναι μόνες και όλες κρύβουν μέσα τους αληθινή δύναμη. Πρόκειται για μια σαφή αναφορά στη δύναμη της γυναικείας κοινότητας & του σεβασμού στη διαφορετικότητα, χωρίς ηλικιακά όρια. Ταυτόχρονα αποτελεί και κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς αναδεικνύει τη σημασία της έκφρασης, της συνεργασίας και της συμμετοχής σε μια κοινότητα αλληλοϋποστήριξης, παράγοντες καθοριστικοί στο ταξίδι ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο πέμπτος κύκλος της εκστρατείας «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας και την υποστήριξη των: Άλμα Ζωής Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Σύλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας, Άλμα Ζωής Σύλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της εκστρατείας θα γίνει με 360ο καμπάνια ευαισθητοποίησης κοινού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ολιστικής υποστήριξης γυναικών που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού.