Εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού, στους εργαζομένους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, στηρίζοντας έμπρακτα το πολύπλευρο έργο του. Η ενέργεια εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Affidea, και αποτελεί μία έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους του Οργανισμού, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία και φροντίδα των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού. Πρόκειται για εκπροσώπους που καθημερινά έρχονται σε επαφή με αρκετό κόσμο, παιδαγωγούς στα Σπίτια του Οργανισμού, κοινωνικούς λειτουργούς που συνοδεύουν παιδιά σε επιτόπιες παρεμβάσεις, νοσηλευτές που φροντίζουν παιδιά με προβλήματα υγείας, καθώς και διασώστες των ασθενοφόρων.
Η εξέταση, η οποία περιλαμβάνει τον ποσοτικό προσδιορισμό των ολικών αντισωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ΙgG, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση του τίτλου των αντισωμάτων που αναπτύσσουν οι εξεταζόμενοι μετά από τον εμβολιασμό, αφού ολοκληρώσουν και την δεύτερη δόση, έναντι της Covid-19. Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea εγγυάται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και διενεργεί προληπτικούς ελέγχους για Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εφοδιασμένο με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, ανέφερε σχετικά: «Σε αυτή την συγκυρία όλοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο Affidea δίνουν μια μεγάλη μάχη, ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφαλείς».