Η Unlimited Creativity, θυγατρική της V+O Greece, δημιούργησε την καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας σειράς “Balance” της Pharmasept για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Με τίτλο «Το μικροβίωμα του δέρματος σε τέλεια ισορροπία», η καμπάνια έχει στόχο να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο τη σημασία της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας, αλλά και την καινοτόμο σύνθεση της νέας σειράς που έχει εμπλουτιστεί με πρεβιοτικά. Η καμπάνια βγήκε στον αέρα στις αρχές του Νοεμβρίου με τηλεοπτικό σποτ, καταχώρηση, ραδιοφωνικό και παραγωγή extra φωτογραφικών υλικών για χρήση P.O.P και SoMe.

Την ανάπτυξη της καμπάνιας σε digital περιβάλλον ανέλαβε η Curious Ahead, επίσης θυγατρική της V+O Greece. Την παραγωγή για το 3D video του τηλεοπτικού ανέλαβε η εταιρεία Bezier Animation Studio και τη φωτογράφιση ο Μάριος Θεολόγης και το Math Studio. H Βασιλική Μουρκάκου, Business Director της Pharmasept, δήλωσε με αφορμή το νέο, αυτό, λανσάρισμα: «Η καμπάνια που σχεδίασε η Unlimited Creativity για την νέα σειρά μας Balance φέρει όλες τις αξίες της δημιουργίας της σειράς και εκπαιδεύει το κοινό σε μια ολοκαίνουρια ορολογία, αυτή του μικροβιώματος της επιδερμίδας, καθώς και της σημαντικότητας της διατήρησης της ισορροπίας του για μια μακροχρόνια υγιή επιδερμίδα».