Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ψωρίαση & COVID-19: Διαχείριση και προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα», την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook. https://www.facebook.com/kalipso.gr.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leo και Φαρμασερβ-Λίλλυ. Τα θέματα του σεμιναρίου είναι: «Εμβολιασμός για τις ευπαθείς ομάδες.3η δόση για τα εμβόλια mRNA» με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Μπέλλο, Γενικό /Οικογενειακό Ιατρό, Επιδημιολόγο, Συντονιστή Δ/ντή Κ.Υ Κορωπίου Αττικής, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης.

« Τι μας δίδαξε η πανδημία για το stress και την ψωρίαση»με ομιλήτρια την κα Βασιλική Οσάνα, Ψυχοθεραπεύτρια MS στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία. «Πώς να παραμείνετε ασφαλής» με ομιλήτρια την κα Δέσποινα Τοπάλη, Επισκέπτρια Υγείας, Msc Συντονίστρια του Δικτύου Αγωγής Υγείας 3ης ΥΠΕ, Γενικό Γραμματέα Δ.Σ ΠΣΕΥ. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.