Η UPS (NYSE: UPS) ανακοίνωσε χθες ότι ξεπέρασε την παράδοση 1 δισ. εμβολίων κατά της COVID-19, με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια στον χρόνο παράδοσης. «Αυτό το ορόσημο δεν θα ήταν εφικτό, χωρίς τη συνεχή προσπάθεια κάθε εργαζόμενού μας στο διεθνές δίκτυο μας, σε συνεργασία με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, με στόχο την επιτάχυνση της διανομής των εμβολίων, ώστε να διασφαλιστεί όσο γίνεται η ασφάλεια των κοινοτήτων», δήλωσε η Kate Gutmann, Chief Sales & Solutions Officer και Executive Vice President, του τομέα Global Healthcare της UPS.

Το διεθνές δίκτυο της UPS και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, υποστήριξαν τους πελάτες από τον χώρο της υγείας και τους διεθνείς οργανισμούς, αλλά παράλληλα συμμετείχαν σε συνεργασίες μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε να παρέχουν εμβόλια και τεχνογνωσία στη διατήρηση των φαρμακευτικών προϊόντων κατά τη διανομή σε χώρες με δυσπρόσιτους πληθυσμούς, εξασφαλίζοντας τη διάθεση τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Για να το πετύχει αυτό, ο τομέας Healthcare της UPS χαρτογράφησε περίπου 500 εμπορικές διαδρομές, για να εξασφαλίσει άψογη αποστολή των εμβολίων παγκοσμίως και χρησιμοποίησε περισσότερα από 1,3 εκατ. κιλά ξηρού πάγου για την ασφαλή μεταφορά των εμβολίων.

«Ο τομέας Healthcare της UPS έχει οδηγήσει τις εξελίξεις διεθνώς στην παράδοση εμβολίων κατά της COVID-19, βασιζόμενος στην αφοσίωση των ανθρώπων της UPS και τη διεθνή εμπειρία και δυνατότητες logistics της εταιρείας», τόνισε ο Wes Wheeler, Healthcare President της UPS. «Φάρμακα που προέρχονται από biologics και μεταφέρονται μέσω δικτύων cold chain (‘ψυχρής αλυσίδας’) αποτελούν το μέλλον των υπηρεσιών υγείας και ο τομέας Healthcare της UPS οδηγεί τις εξελίξεις».