Νέες αποστειρωμένες γάζες Alfashield για βρέφη που αποστειρώνονται με ατμό, προσφέροντας απόλυτη προστασία και ασφάλεια για την καθημερινή φροντίδα των μωρών, κυκλοφόρησε η Karabinis Medical.

Οι αποστειρωμένες γάζες με ατμό για βρέφη Alfashield είναι δερματολογικά ελεγμένες και εγκεκριμένες με την κορυφαία πιστοποίηση proDerm* και αποτελούν την πιο αγνή και αξιόπιστη λύση για τον τοπικό καθαρισμό των ματιών, του αφαλού, αλλά και του δέρματος των νεογέννητων.

Οι γάζες αυτές φτιαγμένες από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι είναι εξαιρετικά απαλές, άοσμες και ιδανικές για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, καθώς δεν προκαλούν αλλεργίες και ερεθισμούς. Διαθέτουν μεγάλη απορροφητικότητα, είναι υδρόφιλες και δεν αφήνουν κατάλοιπα. Διατίθενται σε συσκευασία των 50 τμχ. και έχουν διαστάσεις 5*5 εκατοστά με 16 στρώσεις. Η συσκευασία του προϊόντος έχει εργονομικό σχεδιασμό για εύκολο άνοιγμα και χρήση, ενώ κάθε γάζα περικλείεται σε ατομικό φάκελο για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

* Η proDERM διεξάγει μελέτες για φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και καταναλωτικά αγαθά, που αφορούν στους τομείς του δέρματος, του βλεννογόνου, των μαλλιών, των ματιών και του στόματος, προσεγγίζοντας τις βασικές αρχές του GCP (Good Clinical Practice). Σκοπός των μελετών είναι να εξακριβωθούν κλινικά, τα επίπεδα ερεθισμού του δέρματος στην ανθρώπινη επιδερμίδα μετά την επανειλημμένη εφαρμογή των προϊόντων ενδιαφέροντος. Τα προϊόντα Alfashield της Karabinis Medical που ελέγχθηκαν από την proDERM, κρίνονται ασφαλή και κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται στο δέρμα.

Με την κορυφαία πιστοποίηση της proDERM, τα Alfashield είναι: 1. Δερματολογικά ελεγμένα & πιστοποιημένα 2. Εξαιρετικά ασφαλή 3. Άριστα σε καταλληλόλητα.