Τρία νέα μέλη από το χώρο του αθλητισμού, απέκτησε η «οικογένεια» της FairLife L.C.C. ενισχύοντας τον αγώνα της για την υγεία των πνευμόνων, την επαφή με τη φύση, την άθληση και την υγιεινή ζωή. Ο Ολυμπιονίκης και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γιάννης Φουντούλης, ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης και ο πρωταθλητής Ελλάδας ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος, αναλαμβάνουν άμεσα πρωτοβουλίες ενημέρωσης του κοινού, μεταφέροντας το μήνυμα της FairLife L.C.C.

«Ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί να νικηθεί!». Όπως δηλώνει ο Γιάννης Φουντούλης : «Μέσα από τους αγώνες και τις νίκες της Εθνικής μας Ομάδας μαθαίνουμε ότι κανένας στόχος δεν είναι αδύνατος. Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του πνεύμονα, με κοινή προσπάθεια και όραμα!». Ο Βύρων στέλνει το δικό του μήνυμα: « ‘Έχοντας χάσει τον πατέρα μου από Καρκίνο του Πνεύμονα σε ηλικία 13 ετών, βρίσκομαι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που δίνει τον προσωπικό του αγώνα μέσα από εμπόδια και αντιξοότητες. Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για όσα πιστεύουμε, με υπομονή, επιμονή και πάθος. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καρκίνο του πνεύμονα και σε αυτόν τον αγώνα συστρατευόμαστε».

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Σούλιος δηλώνει: «Η ελευθερία που νιώθω πάνω στο ποδήλατο κάνει την ποδηλασία δρόμου ένα άθλημα μαγευτικό. Ως προπονητής, θα ήθελα να τονίσω τη σημασία της άσκησης για την ευεξία και τη συνολική μας υγεία. Στόχος μου είναι να περάσω αυτό το μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους».
Η Κορίνα Πατέλη Bell, πρόεδρος της FairLife L.C.C., δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τη φωνή μας, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όσους πιστεύουν στο όραμά μας και θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα μας. Ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί να νικηθεί!»,