Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός «Τα Δώρα Των Ξωτικών Μας, Αναζητούν Τυχερούς!», του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.
Πλαισιωμένος από ευφάνταστα video, εικαστικά και φυλλάδια, o Xmas διαγωνισμός του δικτύου αποδείχτηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρων για το κοινό, μιας και οι συμμετοχές – μόνο από το Facebook- ξεπέρασαν τις 5.500.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Facebook αλλά και στα φυσικά σημεία του δικτύου, μοιράζοντας δώρα – “έκπληξη”! Η επιλογή των προϊόντων έγινε τυχαία για κάθε γιορτινό κουτί, δημιουργώντας έτσι το μοναδικό XMAS box για καθέναν από τους τυχερούς! Τα προϊόντα που απευθύνονταν σε όλη την οικογένεια ήταν από τις σειρές: Physiomer, Lactacyd, Plac Away, Bioderma, Loreal, My elements, Babyderm, Eva Belle, Oral-b, Lanes.

Ο διαγωνισμός συμπλήρωσε τη μηνιαία καμπάνια του δικτύου Σκανταλιάρικα «Ξωτικά»…Παραμυθένια Χριστούγεννα!, η οποία και το μήνα Δεκέμβριο περιείχε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία. Περισσότερα στο website του δικτύου www.greenpharmacies.gr αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook www.facebook.com/greenpharmaciesgr
Το δίκτυο Green Pharmacy εύχεται συγχαρητήρια στους τυχερούς και μια καλή χρονιά με υγεία.