H Lavipharm στέκεται για ακόμη μία φορά αρωγός στις δράσεις του MDA Ελλάς, Σωματείου για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, συμμετέχοντας ως χορηγός στον 45o Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου στηρίζοντας το έργο του MDA Ελλάς.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων (28 Φεβρουαρίου), η δρομική ομάδα των Finish Liners έδωσε τη δυνατότητα σε δύο μέλη του MDA Ελλάς να λάβουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας με ειδικά αγωνιστικά αμαξίδια. Έτσι, η ξεχωριστή αυτή διαδρομή με τους Finish Liners και τα μέλη του MDA Hellas έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την ανεκτίμητη αξία που έχει το δικαίωμα πρόσβασης ατόμων με αναπηρία σε διάφορες δράσεις, όπως αυτές των αγώνων δρόμου.

Ο Τηλέμαχος Λαβίδας, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm, δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε διαχρονικά το MDA Ελλάς και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί στο έργο του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ‘σημασία δεν έχει πώς τρέχεις, αλλά γιατί’. Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους της Lavipharm που έτρεξαν την Κυριακή και με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στη μετάδοση του μηνύματος ευαισθητοποίησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις».