Η πολυετής συνεργασία της ZonePage με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών απέδωσε για ακόμα μια φορά καρπούς και αυτό μέσα από την άκρως δημιουργική καμπάνια “Test Your Negativity” του ομίλου, που σκοπό είχε να ενημερώσει το κοινό για τη δυνατότητα διεξαγωγής διαγνωστικού ελέγχου για τον ιό SARS-COV2.

Η πανδημία άλλαξε αρκετά τα δεδομένα της καθημερινότητας των ανθρώπων. Στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας των συνανθρώπων μας, τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού μετατράπηκαν σε επιτακτική ανάγκη. Η ZonePage Digital Agency ανέλαβε την υλοποίηση της καμπάνιας ενημέρωσης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (concept, slogan, δημιουργικό, performance), η οποία  έτρεξε στην Google (Google Search & Google Display) από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

Η καμπάνια “Test Your Negativity” κατάφερε να ανταποκριθεί απόλυτα στις προσδοκίες της και να ξεπεράσει τους digital marketing στόχους της πετυχαίνοντας αύξηση της επισκεψιμότητας του site κατά 475%. Πιο συγκεκριμένα την περίοδο που έτρεξε η καμπάνια “Test Your Negativity” οι επισκέπτες του site ξεπέρασαν τους 1.3 εκατομμύρια. Οι προβολές σελίδων του site ξεπέρασαν τα 3.4 εκατομμύρια, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής των χρηστών στο site ήταν μεγαλύτερος από 2 λεπτά.

Ακόμα, οι Google διαφημίσεις εμφανίστηκαν 20.520.173 φορές σε περισσότερους από 280.000 χιλιάδες χρήστες, πετυχαίνοντας 323.817 clicks και 15.121 conversions. Το ποσοστό των επισκεπτών που ολοκλήρωσε αγορά διαγνωστικού test στο site ήταν 4.67% (με μέσο όρο κλάδου το 1,5%), που σημαίνει ότι περισσότεροι από 4 στους 100 επισκέπτες που είδαν την καμπάνια και μπήκαν στο site, ολοκλήρωσαν αγορά.

Ποια είναι η ZonePage;

Η ZonePage μετράει ήδη 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του digital marketing. Έχει ένα πλούσιο πελατολόγιο, το οποίο απαρτίζεται από επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων και υπηρεσίες της καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα της digital παρουσίας ενός πελάτη (E-Commerce, Social Media, Content Marketing, SEO, Google Ads). Η Zonepage επίσης διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην προώθηση του έργου ιατρών, ιατρικών ομίλων, αλλά και επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας γενικότερα.

Η ZonePage και το Ιατρικό Marketing

Όλες οι ενέργειες και στρατηγικές ανάπτυξης της ZonePage έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις ιατρικές υπηρεσίες κατανοητές και προσιτές στο κοινό, ενώ παράλληλα οι καμπάνιες έχουν στόχο να τονίσουν τα πλεονεκτήματα του εκάστοτε πελάτη.  Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αποκτήσουν τη δική τους φωνή και παρουσία στον ψηφιακό κόσμο, προβάλλοντας την ανατρεπτική φύση της ιατρικής λύσης που προτείνουν, χωρίς να διακυβεύεται σε καμία περίπτωση το κύρος και η αξιοπιστία τους.

Στη ZonePage κατανοούμε τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει όποιος ανήκει στον ιατρικό κλάδο και επιθυμεί να ξεκινήσει μία digital προώθηση της δουλειάς του και αυτό γιατί πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο, ο οποίος απαιτεί συγκεκριμένες τεχνικές και ταυτόχρονα διέπεται από διαφημιστικούς περιορισμούς, τους οποίους θα πρέπει να γνωρίζει το agency που θα τον αναλάβει. Η διατήρηση της αξιοπιστίας και του κύρους του διαφημιζόμενου είναι ζωτικής σημασίας και αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Στο ιατρικό marketing απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, ενώ τα concept πρέπει να είναι δημιουργικά αλλά και διακριτικά ταυτόχρονα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται και ο σεβασμός προς το κοινό που παρακολουθεί το εκάστοτε account.