Η Κλινική ΡΕΑ καινοτομεί στον τομέα της Αγγειοχειρουργικής, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πλέον σύγχρονο και ελάχιστα επεμβατικό Laser μήκους κύματος 1940 nm για την ενδοαυλική θεραπεία κιρσών από τον ιατρό κ. Σιαφάκα Αθανάσιο.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο φλεβικό Laser είναι πολλά, τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι η υψηλότερη απορροφητικότητα της ενέργειας laser με αποτέλεσμα η θεραπεία να γίνεται ακόμα πιο ανώδυνη και να μειώνεται ο συνολικός χρόνος της επέμβασης. Εστιάζει τη θερμότητα μόνο στην απαραίτητη επιφάνεια της φλέβας, σεβόμενη τους γύρω ιστούς και δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής ακόμα και σε πιο επιφανειακές φλέβες.

Στα πλεονεκτήματά του, συμπεριλαμβάνεται και η χρήση μίας και μοναδικής ίνας, η οποία δεν μπορεί να αντιγραφεί ούτε να επαναχρησιμοποιηθεί μεγιστοποιώντας έτσι την ασφάλεια της ιατρικής πράξης.

Ο Αθανάσιος  Σιαφάκας, Αγγειοχειρουργός, Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ, επισήμανε: «το συγκεκριμένο Laser αποτελεί τομή στην Αγγειοχειρουργική. Οι ασθενείς μας εμπιστεύονται για άριστο αισθητικά και ιατρικά αποτέλεσμα με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητά τους. Η χρήση του από έμπειρο και εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό κρίνεται απαραίτητη για την εγγύηση της ιατρικής πράξης».

Η Κλινική ΡΕΑ, δεσμεύεται να παραμένει πρώτη στις εξελίξεις με γνώμονα πάντα την προαγωγή της υγείας των ασθενών της.