Η FairLife L.C.C. και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενώνουν τις «δυνάμεις» τους, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), στέλνοντας το μήνυμα «Καθαρό Περιβάλλον…χωρίς καπνό και άτμισμα», με τη συνδιοργάνωση της δράσης καθαρισμού της Ανατολικής παραλίας της Βάρκιζας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στις 9.00 π.μ. και σημείο συνάντησης μπροστά από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης – Βάρκιζας.

Η Πρόεδρος της FairLife L.C.C. κυρία Κορίνα Πατέλη Bell εξηγεί: «Με τη δράση καθαρισμού της ανατολικής παραλίας Βάρκιζας ολοκληρώνεται η ενημερωτική εκστρατεία της FairLife L.C.C. “Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα” με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος. Οι συμμετέχοντες στην εκστρατεία, η οποία περιλαμβάνει τον πρώτο Πανελλήνιο Mαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και Αφίσας για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και τη δράση καθαρισμού, συμβάλλουν στη δημιουργία κουλτούρας για την πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, την πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς προϊόντα καπνού, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο κ. Γρ. Κωνσταντέλλο,  τους αρμόδιους Αντιδημάρχους καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου, για την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια μας να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα « καθαρό περιβάλλον…χωρίς καπνό και άτμισμα».

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Pfizer  και χορηγοί οι  εταιρείες  Amgen και Takeda, το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και η ναυτιλιακή εταιρεία Kiriacoulis Mediterranean. Τη δράση υποστηρίζουν ακόμα η εταιρεία Ζαγόρι παρέχοντας νερά και αναψυκτικά  στους συμμετέχοντες και η εταιρεία Frezyderm με την παροχή αντηλιακών.