Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του πνεύμονα, καθώς και για τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, η FairLife L.C.C. διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα (webinar) με θέμα «Το ταξίδι του ασθενούς: Πρόληψη – διάγνωση – Σταδιοποίηση – Πρώιμος καρκίνος του πνεύμονα».

Στο webinar συμμετέχουν εξαίρετοι επιστήμονες, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις στρατηγικές πρόληψης στον καρκίνο του πνεύμονα, θα εξηγήσουν τις προληπτικές εξετάσεις που θα πρέπει να γίνονται σε τακτική βάση, αναλόγως ηλικίας και οικογενειακού ιστορικού και θα υπογραμμίσουν τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και σταδιοποίησης. Επίσης, θα παρουσιάσουν τις νεότερες θεραπευτικές εξελίξεις στον πρώιμο καρκίνο του πνεύμονα, επισημαίνοντας την ανάγκη διεπιστημονικής προσέγγισής του.

Οι ομιλητές είναι: η Παθολόγος Ογκολόγος, Ζένια Σαριδάκη – Ζώρα, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδος Επεμβατικής Πνευμονολογίας, Νικόλαος Κουφός, ο Επεμβατικός Πνευμονολόγος, Ηρακλής Τιτόπουλος, ο Καθηγητής Καρδιοθωρακοχειρουργικής, Χριστόφορος Φορούλης, η Παθολόγος Ογκολόγος, Αθηνά Χριστοπούλου, η Παθολόγος Ογκολόγος, Έλενα Λινάρδου, η Αν. Καθ. Παθολογικής Ανατομικής, Αφροδίτη Νόννη και η Βιολόγος, Ηλένια Χτζηανδρέου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στις 18:00.

Για εγγραφές και υπενθύμιση παρακολούθησης μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο : https://e-talk.gr/fairlife. Η εκδήλωση θα προβληθεί ακόμα LIVE μέσω Youtube και μέσω της σελίδας της FairLife στο Facebook.