Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ψωρίαση & Γυναίκα. Ολα όσα πρέπει να ξέρεις», την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook. https://www.facebook.com/kalipso.gr.Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leo και Φαρμασερβ -Lilly.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:
• «Ψωρίαση πώς επηρεάζει τη σεξουαλική της ζωή» με ομιλήτρια την κα Τίνα Φειδία, Ψυχολόγο MSc Επιστημονικό Συνεργάτη, Α’ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

• «Ψωρίαση & Γυναίκα. Απο ποιές άλλες παθήσεις κινδυνεύει» με ομιλήτρια τη κα Πολυξένη Γιδαροκώστα, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Επιμ. Α’, Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική Π.Γ.Ν. Λάρισα.

• «Ψωρίαση και εγκυμοσύνη. Ποιά είναι η σχέση τους;» με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Χριστόπουλο, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Επικ. Καθ. Γυναικολογίας & Μαιευτικής ΕΚΠΑ.
Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.