Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της Novo Νοrdisk Hellas καθώς και της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας, για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η εταιρεία υποστήριξε χορηγικά το δρομικό γεγονός του 18ου Olympus Marathon 2022, δίνοντας το όνομα της ομάδας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», στους παιδικούς αγώνες (Olympus Mini, Olympus Kids, Olympus Juniors &  Olympus Special Race) που είναι αφιερωμένοι στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Οι παιδικοί αγώνες, στο σύνολό τους, διεξήχθησαν την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, με απόλυτη επιτυχία.

Παράλληλα, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στον Όλυμπο, του αγώνα «Olympus Ultra» 70 χλμ. , του αγώνα «Running with the gods» 43 χλμ. , του αγώνα «Κόψη των αετών» 12,5 χλμ. , του αγώνα «Melindra Trail» 5 χλμ. και του αγώνα «Olympus Vertical» 4,25 χλμ. , τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, με γνώμονα την προστασία των μελών της ομάδας καθώς και του συνόλου των συμμετεχόντων στο δρομικό γεγονός του 18ου Olympus Marathon 2022.

Στην ομάδα συμμετείχαν, εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas, αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη, επαγγελματίες αθλητές ορεινών αγώνων, δρομείς μεγάλων αποστάσεων και φίλοι της ομάδας.