Με το βραβείο SILVER στην κατηγορία «Επικοινωνία» τιμήθηκε στη φετινή τελετή απονομής των Healthcare Business Awards η εκστρατεία ενημέρωσης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή», που υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών. Ο υψηλού κύρους θεσμός Healthcare Business Awards διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη BOUSSIAS και το Health Daily για να επιβραβεύσει τις βέλτιστες και πιο καινοτόμες πρακτικές και δράσεις αναπτυξιακού, επιστημονικού και κοινωφελούς χαρακτήρα στον κλάδο της Υγείας.

Η ψηφιακή εκστρατεία ενημέρωσης «Μαζί στη ζωή» υπογραμμίζει στο ευρύ κοινό τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του Πολλαπλού Μυελώματος, με σκοπό να αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που λαμβάνουν εγκαίρως διάγνωση και θεραπεία. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να υποστηρίξει τους ασθενείς και τους φροντιστές τους στον καθημερινό αγώνα τους ενάντια στη νόσο, προσφέροντας εύληπτη επιστημονική πληροφόρηση και υπογραμμίζοντας τις εξαιρετικά ελπιδοφόρες εξελίξεις στη θεραπευτική διαχείριση.

Βασικό όχημα των μηνυμάτων της εκστρατείας είναι το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Πολλαπλό Μυέλωμα – Μαζί στη ζωή», το οποίο μέσα από τις συγκινητικές μαρτυρίες ασθενούς, φροντιστή-συζύγου ασθενούς και Επαγγελματιών Υγείας, αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της ζωής με τη νόσο και μεταφέρει στους θεατές, την αισιοδοξία των πρωταγωνιστών για καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία μας θα κινητοποιήσει τους πολίτες που ενδεχομένως νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν, να οδηγηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική παρέμβαση και να επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό από τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές. Η επίτευξη των παραπάνω στόχων θα είναι για εμάς  η μεγαλύτερη επιβράβευση», δήλωσε σχετικά η Communication Head Greece & Cyprus & Communication BP Specialty Care Central & South Europe της εταιρείας, Ευγενία Λιονή.