Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, στις 4 και 5 Μαρτίου, το SYFATHESS Conference 2023 που διοργάνωσε ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του προγράμματός του έλαβαν χώρα ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, σχετικά με τα OTCs και τα συμπληρώματα διατροφής στο φαρμακείο, τις υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας, τη συμμόρφωση των ασθενών στη φαρμακευτική αγωγή, την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και των social media στην καθημερινότητα του φαρμακοποιού.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, ο κ. Σπύρος Νικολαΐδης, αναφέρθηκε στο όραμά του για τον ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης και το σχέδιο μετασχηματισμού του, επισημαίνοντας ότι «Πιστεύω ακράδαντα στη σπουδαιότητα και στις αξίες του συνεταιρισμού. Το περιβάλλον μεταβάλλεται καθημερινά και δύναμή μας είναι η θέληση για σκληρή δουλειά και η στήριξη των μελών μας. Θέλουμε τον ΣΥ.ΦΑ. τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη των φαρμακοποιών. Στόχος μας είναι ο Όμιλος να γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, αλλά και της προσφοράς. Παραμένουμε ενεργοί, αρωγοί σε δράσεις της τοπικής κοινωνίας και είμαστε παρόντες όπου υπάρχει ανάγκη». «Ενώνουμε τους φαρμακοποιούς, σε όποιους νομούς μας καλούν, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε τα φαρμακεία τους και τη δουλειά τους, και εργαζόμαστε για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Η ανάπτυξή μας δεν βασίζεται σε εφήμερες πελατειακές σχέσεις, αλλά τα μέλη μας αισθάνονται τον Όμιλο ως “οικογένεια”. Επιπλέον, απλώνουμε πρώτοι, ως οφείλει να κάνει ο leader, χέρι συνεργασίας προς τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς. Δεν θεωρούμε κανέναν συνεταιρισμό ανταγωνιστή. Θεωρούμε όλους τους συνεταιρισμούς συναγωνιστές», συμπλήρωσε ο κ. Νικολαΐδης.