Η GEP ανακοινώνει ότι ο Λευτέρης Μερκουρίου εντάσσεται στη Διοικητική ομάδα της εταιρείας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Financial Officer, με στόχο να συμβάλλει στην υλοποίηση της στρατηγικής και την περαιτέρω ανάπτυξη της GEP. Ο Λευτέρης Μερκουρίου κατέχει βαθιά γνώση της χρηματοοικονομικής και της λογιστικής επιστήμης, διαθέτοντας 15ετή εμπειρία στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως ΕΥ, Deloitte, MetLife, ενώ τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στην πρώην MetLife, με πιο πρόσφατη αυτή του Οικονομικού Διευθυντή. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική και μέλος του ACCA.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αναλάβω καθήκοντα Chief Financial Officer στη GEP, την κορυφαία εταιρία του κλάδου. Προερχόμενος από εταιρίες διαφορετικής δραστηριότητας, ξεκινάω αυτό το νέο μονοπάτι στην καριέρα μου γεμάτος ενέργεια και με υψηλές φιλοδοξίες που συμβαδίζουν με το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας»,  ανέφερε ο Λευτέρης Μερκουρίου, CFO της GEP.

«Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Μερκουρίου στη Διοικητική ομάδα της GEP, προσδοκώντας σε μία πολύ εποικοδομητική και αποδοτική συνεργασία. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία του είμαι βέβαιος ότι θα συνεισφέρουν στην εξέλιξη και υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου της εταιρίας, ενισχύοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στον κλάδο της Υγείας και Ασφάλειας», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος και CEO της GEP.

Η GEP ιδρύθηκε το 2000 από ειδικούς επιστήμονες στην επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια και έχει εδραιωθεί πλέον ως η ηγέτιδα εταιρία παροχής υπηρεσιών του κλάδου στην Ελλάδα.