Η Lavipharm ενώνει τη φωνή της με το Σωματείο MDA Ελλάς, που διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σκοπός της συναυλίας αποτελεί η υποστήριξη του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου και, ειδικότερα, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός πιλοτικού προγράμματος παροχής κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας. Μέσω του προγράμματος αυτού, το MDA Ελλάς επιδιώκει να διασφαλίσει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του.

Η Lavipharm, πιστή στο όραμά της να αναπτύσσει και να προσφέρει σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές στους τομείς των φαρμάκων και λύσεων αυτοφροντίδας που επιτρέπουν στους συνανθρώπους μας να έχουν υγεία και μακροζωϊα, στέκεται αρωγός σε ενέργειες που συμβάλλουν στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την πρωτοβουλία θα συμβάλλει έμπρακτα σε μια καλύτερη καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και στην προώθηση της συμμετοχικότητας στην κοινωνία μας.