Ο Όμιλος ΙΑΣΩ εγκαινιάζει το myIASO, Health Loyalty Program, το οποίο αποτελεί ένα καινοτόμο ανταποδοτικό, δωρεάν πρόγραμμα στον χώρο της υγείας που φροντίζει την υγεία όλης της οικογένειας, προάγοντας το ευ ζην, την πρόληψη και την προσφορά στην κοινωνία.

Για πρώτη φορά 3 κλινικές, το ΙΑΣΩ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρουν ένα ισχυρό κίνητρο ώστε οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν υπηρεσίες και προνόμια υγείας υψηλού επιπέδου.

Όσο πιο πολλά healthies συγκεντρώνει κάποιος, τόσο πιο κοντά έρχεται στο επόμενο επίπεδο (tier), εξασφαλίζοντας περισσότερα προνόμια για νοσηλεία, διαγνωστικές εξετάσεις (εργαστηριάκες-απεικονιστικές), ιατρικές επισκέψεις, check ups και τοκετό. Με την συμμετοχή σας αποκτάτε πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια, τα οποία μπορείτε να δείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό online και να απολαμβάνετε με τη χρήση της myIASO digital loyalty card. Το myIASO πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν, δεν απαιτείται κανένα κόστος για την συμμετοχή σας σε αυτό και η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και εύκολη. Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε το video του myIASO: https://bit.ly/myIASO_Video