Για ακόμα μια χρονιά οι φαρμακευτικές εταιρείες στήριξαν τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure, συμβάλλοντας έτσι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η GENESIS Pharma στήριξε ως χορηγός τον Αγώνα στον οποίο συμμετείχε με 100 δρομείς και η ομάδα εθελοντών της GENESIS Pharma, που έδωσε το παρών για πρώτη φορά στο Race for the Cure το 2014. Ο καθένας συνέβαλε με την ατομική του συμμετοχή στην ενίσχυση της προσφοράς προς τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που κάλυψαν συνολικά οι δρομείς, η εταιρεία προσέφερε περαιτέρω άμεση ενίσχυση στο Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Συλλόγου.

Ο Όμιλος Σαράντη, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας,  συμμετείχε επίσης στον Greece Race for the Cure 2023. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο προαύλιο του Ζαππείου περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντη ένωσαν τις δυνάμεις τους, έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά και μοιράστηκαν στιγμές αισιοδοξίας και ελπίδας, μεταφέροντας το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!

Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, ως OneRoche, συμμετείχαν στον 15o αγώνα Greece Race for the Cure ως διακεκριμένοι χορηγοί. Στην εκδήλωση έδωσαν δυναμικά το «παρών» 160 συνολικά εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas ενώνοντας τις δυνάμεις τους με survivors, οικογένειες και φίλους για να μεταδώσουν δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Η Roche ως Διακεκριμένος Χορηγός του αγώνα, συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να στηρίζει τους σκοπούς της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “forHER” μιας ολιστικής καμπάνιας η οποία εστιάζει στην ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών, του ενδομητρίου και του τραχήλου της μήτρας.

Επίσης και η Gilead Sciences στήριξε ενεργά και αυτή τη χρονιά ως Επίσημος Χορηγός τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure.