Εκεί που η αντηλιακή προστασία σταματά.. Συνεχίζει η αντιοξειδωτική προστασία!

Η UV και η υπέρυθρη ακτινοβολία, η ρύπανση και άλλες καθημερινές επιθέσεις δημιουργούν ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση.
Οι αντιοξειδωτικοί οροί προσώπου και ο αντιοξειδωτικός ορός µατιών σε ανάλαφρη υφή gel της SkinCeuticals, παρέχουν προηγμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις λειτουργώντας ως συμπληρωματική άμυνα έναντι στην επιταχυνόμενη γήρανση του δέρματος.

Εκτός από πρόληψη μελλοντικών βλαβών, οι αντιοξειδωτικοί οροί SkinCeuticals βελτιώνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και δυσχρωμιών, συσφίγγουν και αποκαθιστούν τα λιπίδια στην επιδερμίδα και ενισχύουν την λάμψη του δέρματος. Η ειδική σύνθεση των αντιοξειδωτικών ορών της SkinCeuticals, επιτρέπει την καλύτερη διείσδυση και απορρόφηση της Βιταμίνης C από το δέρμα, ενισχύοντας τα αποτελέσματα των θεραπειών στο ιατρείο και αποτελούν το πρώτο βήμα στην αντιγήρανση πριν από την εφαρμογή της καθημερινής κρέμας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙ∆ΩΤΙΚΟ ΟΡΟ;

Έρευνες έχουν δείξει ότι η γήρανση του δέρµατος δεν έχει να κάνει µόνο µε την πάροδο του χρόνου. Η έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως είναι ο ήλιος, ο καπνός του τσιγάρου και η ρύπανση, προκαλεί σηµάδια πρόωρης γήρανσης στο δέρµα. Αυτό οδηγεί όχι µόνο στο σχηµατισµό λεπτών γραµµών, ρυτίδων, ατελειών και δυσχρωµιών, αλλά, ενίοτε, ακόµα και σε πιο σοβαρές δερµατικές παθήσεις. Μελέτες αποδεικνύουν ότι τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν αποτελεσµατικά τις χηµικές αντιδράσεις που πυροδοτούνται από την έκθεση σε επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

H SkinCeuticals, η Νο1 ιατρική µάρκα αισθητικής δερµατολογίας παγκοσµίως και  αυθεντία στους αντιοξειδωτικούς ορούς µε καθαρή Βιταµίνη C, ιδρύθηκε µε θεµέλιο την ακαδηµαϊκή έρευνα του ∆ρ. Sheldon Pinnell, ο οποίος προσδιόρισε και κατοχύρωσε πρώτος τις παραµέτρους που πρέπει να πληρούνται για τη βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσµατικότητα της Βιταµίνης C στο δέρµα. Ο ∆ρ. Pinnell, µαζί µε την ερευνητική οµάδα της Skinceuticals, ήταν πρωτοπόρος στην έλευση των φαρµακοκαλλυντικών, µε έναυσµα την ανάπτυξη της πρώτης σύνθεσης µε καθαρή Βιταµίνη C που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές σταθερότητας και αποτελεσµατικότητας για εφαρµογή στο δέρµα.