Το θεραπευτήριο Metropolitan General, μέλος του HHG υποδέχεται τον Οκτώβριο, μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με τις παρακάτω προσφορές στο Κέντρο Μαστού του: Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση σε προνομιακή τιμή, Τομοσύνθεση και κλινική εξέταση σε προνομιακή τιμή, Τομοσύνθεση, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση σε προνομιακή τιμή. Oι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν για προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 210 6502875-76 .

Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων (150 γυναίκες άνω των 40 ετών) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Κέντρο Μαστού του Μetropolitan General παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Διαθέτει διεπιστημονική Ομάδα από ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στο μαστό, κορυφαίους χειρουργούς μαστού με διεθνή αναγνώριση, έμπειρους νοσηλευτές και ειδικούς τεχνολόγους.

Eπίσης, διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation της εταιρείας Siemens Healthineers, το οποίο εκτελεί ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση, ανασυνθετικές εικόνες 2D και 3D, μαστογραφία με σκιαγραφικό, στερεοτακτική βιοψία και βιοψία με τομοσύνθεση. Διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν σημαντικά το συνολικό διαγνωστικό αποτέλεσμα, με μειωμένη δόση ακτινοβολίας έως 30%.