Η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα, ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο του πνεύμονα, κλείνει τρία χρόνια ζωής, αφήνοντας ήδη το αποτύπωμά του στην κοινωνία, με δράσεις υποστήριξης των ασθενών και των οικογενειών τους.

Η βράβευση με Silver Award από τα Healthcare Business Awards για το Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης BREATH, έκτη διάκριση του φορέα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, αποτελεί για όλους τους συνοδοιπόρους της FairLife L.C.C., σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών τους και τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν.

«Η απονομή αυτού του βραβείου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα της FairLife L.C.C. και το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας να είμαστε συνεχώς δίπλα στον ασθενή, στον φροντιστή, στον άνθρωπο που βιώνει τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας. Η διάκριση του προγράμματος BREATH στην κατηγορία Ψηφιακή Υγεία και απομακρυσμένη φροντίδα είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της ολιστικής υποστήριξης χωρίς γεωγραφικούς και κοινωνικοοικονομικούς αποκλεισμούς. Η τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας είναι τελικά προς όφελος όλης της κοινωνίας!» δήλωσε η Κορίνα Πατέλη-Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C.