Η επόμενη διαδικτυακή συνάντηση των Organmeetings θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στις 15:00. Το 3ο κατά σειρά webinar της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης γύρω από τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις υλοποιείται από το Ίδρυμα Ωνάση υπό την επιστημονική αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Απευθύνεται σε Επιχειρήσεις και Εταιρείες που επιθυμούν να συνδέσουν τη CSR πολιτική τους με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πάνω στη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, σε Μέσα Ενημέρωσης που επιθυμούν να λάβουν τη σωστή πληροφόρηση μακριά από στερεότυπα και fake news, Φορείς, Οργανισμούς και Συλλόγους με Κοινωνική προσφορά που επιθυμούν οι εργαζόμενοι ή τα μέλη τους να γίνουν αποδέκτες του σπουδαίου μηνύματος αλληλεγγύης και ελπίδας που πρεσβεύει η δωρεά οργάνων και μυελού των οστών.

Ήδη, στα δύο πρώτα Organmeetings συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, στελέχη εταιρειών, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, μέλη συλλόγων και συνδέσμων με κοινωνικό έργο, εκπρόσωποι από συλλόγους ασθενών και εθελοντές αιμοδότες, δημιουργώντας μια μεγάλη αλυσίδα ζωής.

Τα Organmeetings είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει και υλοποιεί το Ίδρυμα Ωνάση για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, με την επιστημονική καθοδήγηση του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) και τη συνεργασία του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (Ω.Κ.Κ.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική φόρμα στο onassis.org η οποία πρέπει να συμπληρωθεί μόνο από στελέχη που μπορούν να εκπροσωπήσουν τον Φορέα / Οργανισμό / Εταιρεία κ.τ.λ.