Τη δωρεά του «Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου», παρέλαβαν οι Πυροσβέστες της 1ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ).

Ενίσχυσαν τον ειδικό τους εξοπλισμό με 20 Σακίδια Ορειβασίας, 40 χειμερινούς υπνόσακους τεσσάρων (4) εποχών και 12 ζώνες Μποντριέ κατάλληλες για σπηλαιολογικές δραστηριότητες με ειδική προστασία στις τριβές.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στον χώρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), παρουσία του Προέδρου του κ. Αποστόλου Βαλτά,  του Νικόλαου Φουτούλη Αντιπροέδρου του ΠΦΣ  και του Προϊσταμένου του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγου Αθανάσιου Μπαλάφα, ο οποίος εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο κ. Βαλτάς, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες τόσο της χώρας όσο και άλλων χωρών σε κρίσιμες καταστάσεις, όπου σας καλεί το καθήκον. Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και άλλων χωρών, όποτε σας καλεί το καθήκον σε κρίσιμες καταστάσεις».