Μετά τη μεγάλη επιτυχία των τεσσάρων προηγούμενων συνεδρίων, ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών και Έρευνας, με θέμα «Χαράσσοντας τον νέο “οδικό χάρτη” για το φάρμακο», την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα ΟΛΥΜΠIΑ, του ξενοδοχείου Divani Caravel, από τις 09:30 έως τις 15:00.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, φορέων και παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς, καθώς επίσης και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Απευθύνεται σε ερευνητές Επιστημών Υγείας, μέλη Επιστημονικών Εταιρειών, στελέχη Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, CRO΄s, στελέχη του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΦ, των ΔΥΠΕ και Νοσοκομειακών Μονάδων, φαρμακοποιούς και Φοιτητές.

Το συνέδριο θα προσφωνήσει ο Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, γενικός διευθυντής του ΣΑΦΕΕ, ενώ την έναρξη των εργασιών έχει κληθεί να κηρύξει ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ.: Δημήτριος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), Γιώργος Παπάζογλου, γενικός γραμματέας Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), Δέσποινα Μακριδάκη, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.), Ντανιέλα Μάλο, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), και Νίκος Δέδες, πρόεδρος Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.