Το 23ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. Ε.Σ.Υ.) θα διεξαχθεί στην φιλόξενη πόλη του Βόλου από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2023. Το Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο αποτελεί θεσμό για τα Νοσηλευτικά δρώμενα και μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τους νοσηλευτές και τους επαγγελματίες της υγείας στην Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία για την ανταλλαγή γνώσεων, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και την ανάδειξη της προσφοράς των νοσηλευτών στον τομέα της υγείας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διερευνήσουμε τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της υγείας, τις τεχνολογικές και επιστημονικές καινοτομίες που επηρεάζουν τη νοσηλευτική πρακτική, καθώς και τον ζωτικό ρόλο των νοσηλευτών στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας υγείας.

Το Συνέδριο προσφέρει πλούσιο πρόγραμμα με ομιλίες, εργαστήρια, στρογγυλές τράπεζες και κλινικά φροντιστήρια. Σημαντικοί ομιλητές από τον τομέα της υγείας και της νοσηλευτικής θα προσφέρουν τις γνώσεις τους και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Βόλος, με τον πλούσιο πολιτισμό και τη φιλοξενία των κατοίκων του, αποτελεί τον ιδανικό τόπο για το Συνέδριο. Οι παραδοσιακοί οικισμοί και ο πλούτος της τοπικής γαστρονομίας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου στη διεύθυνση https://pasyno2023.gr/ .