Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Affidea Ελλάδος, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των Healthcare Business Awards 2023, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens. Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Συγκεκριμένα, η Affidea Ελλάδος ξεχώρισε για τη δράση της στον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και κέρδισε:

-Βραβείο Silver για την εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση με βάση τις νέες επενδύσεις που πραγματοποίησε στην Ελλάδα και την ανάπτυξη που σημείωσε με ευρωπαϊκή σφραγίδα

-Βραβείο Silver για την ποιότητα των παρεχόμενων  υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας που ανοίγει νέους δρόμους στη φροντίδα των εξεταζόμενων

-Βραβείο Bronze για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας Κατ’ οίκον που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών

Τα βραβεία παρέλαβαν κατά σειρά η Εμπορική Διευθύντρια κα Μαρουσώ Τρέσσου, η Marketing & Communications Manager κα Χρύσα Σπυροπούλου με τον Sales Manager B2B κο Γιάννη Μπόθο και o Operations & Sales Area Manager Αστέριος Ζιωγάνας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις τρεις βραβεύσεις που λάβαμε στα Healthcare Business Awards 2023, καθώς αποτελούν αναγνώριση της συνεχούς αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα την αποστολή μας που είναι η άριστη φροντίδα των εξεταζόμενων και η απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για την αναγνώριση του έργου μας».