Τον Σύλλογο Ασθενών ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ, τους στόχους και τις δράσεις του παρουσίασε η κ. Τίνα Κουκοπούλου, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου στον τηλεοπτικό σταθμό OPΕΝ και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», με αφορμή τη μεγάλη διάκριση που έλαβε ο σύλλογος στα Healthcare Business Awards 2023.  Όπως ανέφερε η κ. Κουκοπούλου, ο σύλλογος δημιουργήθηκε από ασθενείς με χρόνια δερματικά νοσήματα, με  στόχο να μοιραστούν εμπειρίες, να ενδυναμωθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους  αναφορικά με την ανεμπόδιστη πρόσβαση στις θεραπείες για όλους ανεξαρτήτως τους ασθενείς.

Η κ. Κουκοπούλου ανέφερε ότι σημαντική δράση του συλλόγου, τη δράση «ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ», η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα με Silver βραβείο στα Healthcare Business Awards 2023. Η δράση αφορά τη σχέση γιατρών και ασθενών, που είναι σημαντική για τους ασθενείς με χρόνια δερματικά νοσήματα. Σημειώνεται ότι η εν λόγω δράση έχει λάβει και παγκόσμια διάκριση στο διαγωνισμό  UPLIFT Innovation Challenge.

Όλες οι σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν χώρα στα Healthcare Business Awards 2023 στο site των βραβείων www.healthcareawards.gr

Δείτε το βίντεο εδώ